Tuesday, June 5, 2012

PENGALAMAN BARU : KERJA PART 1

Assalamualaikum ..

yo ! lama tak hapdate benda alah ni kan .. hehe , so, malam ni rajin pulak jari jemari ni nak menari atas keyboard . biar je laa ek , jangan komplen lebih2x . hah hah ? korang taknak dengaq yea? fine , tak setuju boleh je out2x cepat . keh3 ,. kejam kan ayat . terasa ? ( ( : 

pehal laa kan dengan aku ni , cool cool mira. >_< malam ni rajin pulak mira online . nie semua sebab nak hilangkan penat sebab seharian bekerja . mira dah start keja 4 hari punn . las keja khamis ni . hehe . mesti pelik kan dengar ? 6 hari ja . tak nak lama lama . yelah , sekolah nak nak bukak , mana bley on lama lama . hehehe . mira keja part time jelaa . serve makanan kat uitm merbok . diorang kan masuk untuk diploma . mira juz buat hanya 6 hari yang oreintasi tuu jek . lepas ni apa lagi.. ciao laa : ) hehe.. 

bes laa jugak . dapat member baru . hehe . keja kilang dah penah . macam la ni punn dah . nanti nak beralih arah pulak . takkan nak benda yang sama jaa. mesti boring gila kan . hehe . oke , nanti ada gambar mira cita lagi okeh ! takda sory laa derr , haha . see u again ^_^

2 comments:

fiQRa said...

seronoknya miera.. hehe pengalaman bekerja itu yg bes :)

Miera Akmalina said...

kak mas : a'ah kan . muda2 ni laa kita cari pengalaman kan . pelan pelan baru berjaya :)