Friday, July 20, 2012

RAMADHAN DATANG LAGI

Assalamualaikum ..

sekejap je kan , pejam celik pejam celik tinggal sehari je lagi bulan ramadhan akan tiba . syukur alhamdulillah , sampai ke hari ni myra diberi kesihatan yang sempurna untuk menjalani ibadah puasa pada tahun ni . hope , dengan apa yang myra perolehi ni akan dapat menginsafkan diri agar sentiasa berbuat ke arah kebaikan especially pada bulan yang penuh kemuliaan ni ..

korang pun jomlahh ikut serta . hehehe . kita join tadarus ke , buat amalan sunat ke nd apa-apa jelaa . so , takda laa yang buat benda tak pekdah masa ni kan kan? ustaz pun cakap bulan ramadhan orang akan cakap ihya' ramadhan . ihya' means menghidupkan .. so , jom rebutlaa peluang dalam bulan yang penuh barakah ni disamping kita dapat menghidupkan kembali bulan ramadhan . act , myra tau masih ramai lagi yang belum tau pasal ganjaran yang akan kita perolehi . okeis ! myra tempek kat bawah yea . rebut peluang tau tau ! hanya sekali dalam setahun . belum tentu tahun depan kita dapat menikmatinya atau tidak ...



so , sekali lagi myra nak ingatkan korang yang takda uzur tu jangan sekali-kali tinggai posa yea? nd jangan lupa pulak untuk niat posa . salam ramadhan buat semua pembaca muslimin dan muslimat ^__ ^

1 comment:

wan niahix said...

selamat berpuasa juga adik...

"keep smiling"
^_^

-Wan Niahix-