Saturday, January 14, 2012

Pelik Tapi Tetap Comel

Assalamualaikum .. >.<

kita ke aktiviti ke 8 pulak 
dalam GENG fiQ'Ra : D
jom baca !




nak kena listkan kePELIKan dan keCOMELan ??
hmm, ada ker ,, heheh
comel tuu laa yang malu nak cite
kang macam orang ferasann pulaks !
hahaha ^-^
okies , daa jumpa punn apa yang ada dalam diri myra
korang baca satu persatu tau !
jangan skip yea .

10 perkara pelik
1. tak makan udang , jagung , segala sayur , ketam . myra alihkan ke tepi . hehehe

2. tak minum kopi , susu . if nak bancuh milo , myra akan bancuh dengan gula . pelik kan ?

3. myra tak pakai kasut if nak bawak keta . susah sebab bila pakai kasut rasa macam licin je .

4. myra tak akan sandar bila bawak keta . hehehe . tu semua sebab myra tak nampak laa apa yang ada kat depan or cermin pandang belakang . 

5. takut sangat dengan kucing , haiwan lain . form 2 , myra pernah nangis sebab budak clas usik letak ulat kat atas meja . malu bila ingat balik .form 5 pulak tyme bio kena bedah katak . myra tak buat pun . tengok pun tak . hehe . memang pelik betoi laa . haha

6. tak suka pakai handbag . if nak kuar jalan jalan , myra akan guna sling bag .

7. handphone tak penah ada kat tangan . rasa macam tak guna sangat . korang caya tak myra bley guna rm3 untuk sebulan . heheh . 

8. bila nak baca paper myra akan start dari belakang . nak baca pasal sukan dulu . hehe , lain dari yang lain . macam bukak buku jawi pulak . 

9. terlupa yang myra pakai spek sampai mandi pun tak bukak spek . 

10. suka kira kira . sebab tuu laa bley hafal no fon, ic family n kawan kawan . addmath dan math pun jadi subjek yang diminati . : ))

10 perkara comel 
1. minat warna pink . lembut je kan warna tu membuatkan terasa comel . hehe

2. minat sangat dengan hello kitty . rasa cute macam hello kitty . perasan jap .

3. senyum yang comel . kan sedekah . : )

4. suka main dengan baby . nak pegang , dukung . cumei sangat kan .

5. suka pakai baju kurung dan blause labuh . nampak sopan kan ..

6. kawan selalu panggil budak kecik . malu bila kena panggil macam tuu .

7. berat yang ringan . huhu . tau tak myra daa umur 19 tapi berat 38 kg jer . hehe . malu nak cakap bila orang tanya .

8. pakai spek . rasa macam orang pandai kan . heheh . teserlah keCOMELan yang tak diiktiraf tu . haha

9. ada skuter ego . kecik dan comel . tapi tak ego tau . korang jangan silap . : D

10. memiliki mata bulat . *kawan myra yang cakap . hehe

siap jugak entry ni kan
pikir punya pikir apa yang pelik dan comel tuu
hehehhe
so , myra nak tunjuk bukti yang myra daa like and folo .









Cute Lens Lover blog







6 comments:

Azmi Khan said...

pelik2....
guna gula tu cikit je ye....
sy pun suka budak2....
yg paling comel adalah yg no.5 tu....

Good luck.....
semoga berjaya menang.....

Nisa Greennnpanda said...

wah.. ringannye awk nie miera..
meh amik sket lemak2 akak nie..ngehehe... >_<

gud luck~!!

zahidahwahid said...

saya pun bukan jenis yang lekat dengan handphone...selalu orang call mesti jadi misscall...
http://www.zahidahwahid.com/2012/01/5075/

Pendamba Mawar said...

baru nk mintak no fon..haha tapi fon jarang pegang plak.hahaha..:P

fiQ'Ra said...

“ Pelik VS comel “

Gud luck dear ♥

Miera Akmalina said...

@Pendamba Mawar :
hehe

@fiQ'Ra :
tq akak :D