Friday, March 16, 2012

HOLIDAYYY ~ STUDY ?

Assalamualaikum

korang pegi mana cuti sekolah ni? baru ni myra pegi melaka dan nilai . tu plan yang memang ta dirancang . tup tup pegi jugak around 12 malam, haha 
hari tuu sehari sebelum Geng fiQ'Ra buat gathering . ehh , tak perlu cite lagi GF tuu apa
korang daa tahu kan :)
merata jalan , sampai bole tersesat bila ada kat melaka tuu
nak cari jalan nak p nilai 
pusing 3 kali ta keluar-keluar jugak . hehek
masa hari gath tuu pulak myra dah ada kat melaka , nak ajak laa jugak pegi midvalley ,
tapi takot ta sempat . sebab kami ta pena pegi lagi . tatau jalan laa pulak kan .

jom , taknak cita panjang-panjang . nak bagi pencuci mulut pulakk sepanjang di melaka .
nilai tak diambil ponn. heee~




dalam Muzium Samudera


 rumah melaka




Telaga Hang Tuah

tu jer . hehe 
ehh , tau takk myra best sangat rini .
sebab dapat drive keta sendiri dari Alor Setar sampai Sungai Petani
kalo tak bawa kat umah ja punn
ni semua emergency sebab ada sedara meninggal
lesen mama dah mati , masa p jaa mama bawak
tu punn ada jpj . tukaq orang laa jawabnya
time balik turn myra . hehe , first tyme tu , dah laa tak penah guna auto , biasanya bawa manual
Alhamdulillah , sampai jugak rumah .


mood : penat , mengantokk =,=
study taa lagi . hehe

3 comments:

AmirahSyafiqah ♥ said...

bestnya. tak ajak pun :D

Miera Akmalina said...

@AmirahSyafiqah : hehe , jom jom ikut akak nanti :)

Qienah said...

lm dh xjln2 melaka..dlu tmpt dating tu.hihi..