Wednesday, March 28, 2012

SEMINAR ~ SEMINAR ~

Assalamualaikum .

hye readers .. peace !
apa habaq semua?? hehek #mulacakapkedah

yeah! myra nak share ke manakah myra pegi 2 3 hari lepas . aik? aik? ke mana pulak ek? terjun longkang? parit? huahuahua . ekceli , takdelaa pegi merapu merapat sampai nak terjun parit berguling-guling bagai tuhaa . hahaha . silajanganpercayakemerepekandisini. XD back to de title , myra pegi SEMINAR KEMAHIRAN BELAJAR DAN KERJAYA GEMILANG kat KISMEC.. dijalankan menggunakan kaki pada 24 Mac 2012 sampai ke tangan pada 25 Mac 2012 . hehe , dua hari jep . kalo bolee nak seminggu takpe dakk? semangat tengah mai nihaa . so , nak cakap kat Bank Rakyat yang buat seminar ni , nanti buat lagi tauu ! :D

ehh? nak tau dak? yang besnya seminar ni bukan skola myra je tau . tersangkut-paut bertali arus dengan sekola lain jugak . tu laa yang bes sangat tuhh . haha , lajuuu je nak join kalo melibatkan student-student lain :)
sekola yang join lagi adalah SMK IBRAHIM , SMK SUNGAI LIMAU , SMK KOTA KUALA MUDA , SMK KHIR JOHARI , SMK SUNGAI PASIR , SMK TUNKU ISMAIL , SMK CHE TOM , SMK YAN & SMK BANDAR SUNGAI PETANI .. banyak kan kan? tambah tolak darab bahagi lebih kurang 175 kot ! hehek. :) 
myra lagi bes sebab dapat jumpa member skola rendah dengan membe kem . yahuuu . hepi sangat kot sebab lama tak jumpaa . lepas rinduuu beb ! " fatin , ain , pkah , min , wawa , ct , nabil , zul , pdot , bob .. aku nak jumpa hampa semuaaaaaa lagi . jom pakat jumpa jom . ^_^ " oke! bab kawan stop kat sini dulu . kangg ada aku nak share terlepas bertaburan ... 

sepanjang dua hari (abaikan sepanjang sebab dua hari adalah pendek sangat! ) tuu masa kami tersangatlaa full dengan info yang bermakna . semuaanya ada 4 sesi . program tuu diambil alih ke tempat lain oleh Cikgu Zul &    
Cikgu Fiza yang teramatlah sporting buat kami lawak tergolek-golek jatuh kerusi . hahaha . betul tak? ampa semua terhibur kan kan? : ) cikgu ada ajar cara aplikasi angka dan nombor , cara mengingat , kira hari dalam kalendar +++ macam-macam lagi .. hehe , ehh , cukup-cukup laa sampai kat sini dulu ...
tak larat nak merapu segala bagai lagi -,-"

teruskan dengan posing sebagai kenangan untuk lipat simpan dalam buku . hahaha , oppps! ada pulak simpan dekat situu kan . hmm, what everlaa, asalkan jadi kenangan yang kami pegi kat situu . 

bersama kakak ainul yang comel ( anak murid cikgu Fiza )

salah satunya wakil dari merbok


muka budak laki yang turut serta


last position , sory.. pic myra takda yea . tak sempat nak berlari posing cenggituu XD

yippi , yippi!! semua sudaa selesai . nantikan entry lain pulaa :)
==> sory , sebab curik gambar untuk entry ni syikin ,hehe .. tak marah kan ? k..

Assalamualaikum....
take care uolss .. ^_^

1 comment:

AMNA said...

Jom join GA saya :) --> http://cerita-amna.blogspot.com/2012/03/1st-giveaway-by-amna.html