Thursday, December 8, 2011

MENGIMBAU KEMBALI ^^


korang dah lunch taa lagi ? makan apa hari ni ?
ehh , myra nak share something dengan korang
tadi myra terbaca satu entry kat group seseorang . tapi myra taa kenal pun
tersenyum sorang2x jugak bila baca tuhh
kalau korang pena laluinya mesti hepi kan bila ingat balik peristiwa masa kecik2x dulu
ye dakk ? ngaku cepat ! 

then , terus tiba2x nak buat entry nih
tudia tudia . : p

budak2x sebaya macam aku nie mesti ingat kan dengan benda2x alah neyy
ye laa , zaman masa kecik2x , sekolah rendah dulu... 
v
v
jap ! sebelum tuhh tekan SINI dulu
v
v
v
1. askar payung terjun
2. askar hijau
3. belon percuma setelah membeli keropok
4. dash yankuro dan tamiya
5. bola kad
6. berebut nak buat kad nama
7. tuju kasut
8. mesin tikam
9. anak patung kertas
10. pistol
11. dam ular
12. brickgame
13. jojo
14. lompat getah
15. lawan pemadam

tipu laa kan kalau myra cakap korang tak pena main benda2x macam ni 
sekarang ni zaman daa berubah
jarang daa jumpa ada orang main macam tuu lagi kan

okeh , myra ciao dulu
c u agian . : D
assalamualaikum wbt ..




3 comments:

♥ نور هيديو حليم ♥ said...

best mainan zaman kanak2 ribena dulu. mencabar~ xdela cm budak zaman sekarang yg lebih kepada ICT (^-^)

fiQ'Ra said...

Salam geng fiQ’Ra yang mas kasihi ◕‿◕
Kad blogger yang baru sudah siap..
Boleh ambil dekat sini eh ◕‿◕

http://www.facebook.com/media/set/?set=a.298246816882993.70482.257419187632423&type=3

Miera Akmalina said...

yeap ! btoi tuu ,, skrg ni daa rmai trpengruh dgn ict kan .