Saturday, December 17, 2011

Saya Ada Bakat Terpendam..hehe

Assalamualaikum
hye readers !

korang korang ! tengok title tuhh
saya ada bakat terpendam ??
bakat terpendam apa puloks ni
haa , yang tatau tuu korang jangan close lagi oke
scroll bawah dan baca lagi ~

hari ni GENG fiQ'Ra ada buat aktiviti lagi laa
so , myra pun join laa , tanak terlepas
hehhehe

aktiviti yang ke-4 yang dijalankan



ada lagi yang belum kenal ? nanti kita tegur tegur larh ye

okeh ! kak mas suruh myra buat aktiviti ke-empat niyh
bukan suruh membebel panjang2x
lai lai korang baca lagi sampai habis

actually bakat terpendam myra takde laa banyak punn 
daa habis pikir sampai otak terbalik sat
huhhh ! caya ? haha , sila bagi penampar segera!
bakat terpendam myra ialah myra buleh membaca Al-Quran 
standard two myra daa start membaca al-Quran 
bakat nie kadang tak sumua boley kan , bukan nak tunjuk hebat dengan u ollss
tapi myra juz nak share apa yang kak mas minta
myra ingat lagi start myra umur 4 tahun ke 5 tahun mama myra daa hantar mengaji dekat ustazah tuu
sampai sekarang myra takkan lupa dekat istazah maimunah 
myra jugak daa banyak kali khatam al-Quran
mula mula tu masa standard 4
dekat sekolah pun ada kan majlis tadarus ?
mustahil laa kan kalau sekolah korang takde . ehhee
bila adaa jer sumaa tuuhh mesti myra nak join
masa tahun ni bulan puasa ustaz cari orang nak bawak pegi majlis
ada sorang budak laki yang nak join , tup tup tetiba je ustaz pilih myra
hepi jugak kan
haa , masa myra form 3 dulu kena hafal ayat hafazan kan?
yang daa lepas fom3 tuu korang still ingat lagi
tyme tuu myra selalu jadi orang pertama yang dah habis menghafal
hehehe 

ni sebahagian dari sijil myra
v
v






myra jugak penah mengajar orang mengaji
tapi tak lama pun sekejap je
sebab kekangan masa

satu lagi myra jugak buley design design or conteng conteng dekat ketas
ada jugak kengkawan suruh myra tolong buatkan
tak tahu laa ni bakat terpendam ke tak . haha
kalau tak korang ketuk myra cepat !
buat muka innocent cakap nih bakat terpendam :))
v



alhamdulillah , syukur sangat dengan kelebihan yang ada
masing masing mempunyai bakat yang tersendiri
myra tak nafikan yang bakat orang lain punn hebat jugak .. 
^^

okeh , tuu jer yang bulee myra citerkan
Assalamualaikum semua : D

p/s : rajin rajinlaa klik sini..


22 comments:

En. Muncit said...

alhamdulillah =)
bakat yg bagus !

jom komen kat sini pulak !
http://inikisahsibudakmuncit.blogspot.com/2011/12/segmen-saya-ada-bakat-terpendamhehe.html

◕berlygerly◕ said...

wahh ~ besarnya bakat dye ~

Qyla said...

wahh . bagus lah awk .
Kak Qyla pnh gak masuk tilawah al-quran , tadarus n etc .
Tapi tak byk pon sijil mcm mira dpt ni :)

Gudluck yer dik :D
keep it until ur last breath :D

Miera Akmalina said...

@En. Muncit : tq ,, hehe ..

Miera Akmalina said...

@◕berlygerly◕ : biasa jer ,, tq ain .. nak terjah ain pulak

Miera Akmalina said...

@Qyla : kak qyla pun oke jgk . lg b'bakat kan .. hehe.. btw , tengs ea kak.. :D
Insya'Allah..

Pendamba Mawar said...

alhamdulillah bakat yang bagus telah anda miliki

Joel Leslie said...

menarik bakat akak :) keep it up ;)

jom terjah sya punya pula :) comment tau ->
http://joel-leslie.blogspot.com/2011/12/jom-reka-tagline.html

Zana said...

Bolehlahhh jadi ustazah yerr hehe Gud lux XD

anis said...

bakat yg bagus. cita2 mesti nak jd ustazah kan ?

nuha zahari said...

wahh, cayalah bakat kamu. good luck and keep up the good work dear :)

xoxo

Miera Akmalina said...

@Pendamba Mawar : alhamdulillah ,, :)

Miera Akmalina said...

@ Joel Leslie : tq adik ,

Miera Akmalina said...

@Zana : Insya'Allah ,, mudah mudahan :D

Miera Akmalina said...

@anis : actually , myra nak jdi cikgu math . minat mndalam ke arah math , tp tak kesah laa jd ustazah pun .hehe , macam cikgu jgk kan . Insya'Allah ..

Miera Akmalina said...

@nuha zahari : tengs . bakat orang len pun hebat2x jugak kan .. :D semua ada kelebihan masing2x

Syieda™ said...

hai myra,
jadilah cikgu math yang berjaya ye? semoga berjaya dear @_@


jom ke blog syieda =.= http://lovestory313.blogspot.com/2011/12/saya-ada-bakat-terpendamhehe.html

DiDiE eLa said...

Alhamdulillah.. bagus..jangan sia - siakan bakat nie yer..

http://nshuhailahz.blogspot.com/2011/12/saya-ada-bakat-terpendamhehe.html

Miera Akmalina said...

@Syieda™

tengs ,, Insya'Allah .. :)

Miera Akmalina said...

@DiDiE eLa

okeh dear ! myra takkan sia siakan ..

fiQ'Ra said...

hebat bakat kamu dik.. akak kagum sgt.. jangan tinggalkan AL-QURAN ya dik.. :)

Miera Akmalina said...

biasa jer kak ,, Insya'Allah .. :))