Wednesday, December 21, 2011

MYRA SAYANGKAN GF

Assalamualaikum

korang sihat ? lama tak tanya kan .. hope korang jagalah kesihatan ye , sapa sapa yang sakit cepat cepat laa korang amik tindakan . maaf yer pembaca semua sebab malam ni entry berkisar GF . erk ? apa GF tuu ? chopp! GF means GENG fiQ'Ra , grup yang myra join dekat fb lol . hehe ,,

hmm , tadi myra ada terbaca entry dekat blog NL .. korang klik yea if korang nak tau .. myra baca pun sampai menangis nangis . terharu sangat bilaa baca . kat wall GF pun ada jugak yang sedih . pasal Kak Mas .. myra tak dapat tahan . sambil buat entry ni puns mata ni nak juga kuaqkan air jernih tuhh . mudah sangat kan . myra memang taley tengok orang lain sediyh ,, mesty apa yang orang lain rasa myra akan rasa jugak . kadang kadang baca novel or tengok tv punn bley nangis . tak tahu kenapa . tapi wajarkan if myra jadi camtuhh ,, apa apa pun myra harap Kak Mas , NL , JLo n lain lain tabah ye jalani hidup ni .. life must go on.. setiap yang berlaku tuu pasti ada hikmahnya .

Firman Allah Taala yang bermaksud :
Allah tidak akan sekali-kali menguji hambaNya diluar kemampuan hambaNya. Al Baqarah 286.

myra nak korang tahu yang myra sentiasa sayang dengan kawan kawan yang myra kenali . even baru kenal ke lama ke , selagi kita berkawan selamanya tetap berkawan . friendship will never end . 






6 comments:

NiaLidia. said...

insyaallah sayang , insyaallah.

sedih dgr lagu ibu :( ibu nia tinggalkan , balik kg x ajak .waaa :'(

Miera Akmalina said...

sabar ye ,, esok2 ibu nia blik la tuu ,, takkan tggl nia sorg2 lg :)

fiQ'Ra said...

percaya tak? kak mas nangis baca entry miera...... trima kasih miera sentiasa support GF.. anyway lagu dlm blog miera sedih.. teringat akak pada arwah mak akak....aduhaiii..

Kamil Kahar said...

ape2 pun yg terjadi...kamil support semua geng fiqra...kamil pun ada cter sdih kamil...mayb kalo ade mase yg sesuai mil akan kongsikan... :)

Miera Akmalina said...

@fiQ'Ra

kak mas , miera caya akak ,, miera mntak maaf ye kak sbb buatkn akak igtkan arwah mak akak ,, ap2 pun , akak doakan ye byk smga arwah mak akak dtmpatkan dlm kalngn yg solehah ..

Miera Akmalina said...

@Kamil Kahar

citer jer, miera sntiasa mjdi pndengar yg tbaik okeh ! :))