Saturday, December 31, 2011

SELAMAT DATANG TAHUN BARU ' 2012 '


hai peeps !
korang sihat tak ? ehh ,sekejap je kan masa daa berlalu
hari ni las untuk tahun 2011
lagi beberapa jam lagi masuk tahun baru kan
huhuhu
myra rasa sedih pulak
yelaa , myb ada kenangan bermakna dalam tahun ni kan
kejap kejap ! bukan bermaksud dengan bf oke ?
tak bermakna laa semua tuhh
takkan ke mana

hmm , tahun baru daa nak bye bye punn
mesti korang ada kan azam untuk tahun depan
betol tak?
ishh , takkan laa takder
haa , tau daa semua ada kan
nak capai impian masing masing

myra pun tak terkecuali jugak
kejap nak list . haha


--> nak banyakkan lagi amal ibadat
--> nak dapat best result untuk STPM
--> bahagiakan mama dan abah
--> nak kumpul hello kitty stuff banyak banyak . ( ehh , ada orang nak bagi takk ) 
haha . gurau jer : D
--> nak khatam al-Quran kali ke 4
--> dapat lagi ramai kawan
--> nak kumpul jugak novel

okeh ! daa abih kot 
hope azam untuk tahun baru nii tercapai
Insya'Allah
kbaii , myra nak p tolong orang buat bbq kat taman myra .

p/s : selamat kembali ke sekolah , ipta , ipts .........


Assalamualaikum ..

2 comments:

xmbmrx said...

Kalau sudi, join lah :>
http://xmbmrx.blogspot.com/2011/12/first-giveaway-by-wm-erlysa-athirah.html

Arina Shamsul said...

emm..azam yang sungguh positif..semoga semuanya tercapai ye comel..amin~

DA FOLLOW comel da..ngee
jemput datang blog ye comel..ada entri khas untuk comel...

http://wwwmarina-arina.blogspot.com/2012/01/kata-alu-aluan-untuk-kamu-yang-comel2.html