Thursday, December 29, 2011

SAYANG ADMIN GF

Assalamualaikum guys ..

korang tahu kan daa lewat nii . pegi tido . apa ? nak jugak baca entry ni . hmm, takpelaa . myra tak buleh nak halang korang . korang korang , malam ni myra sedih sangat . tak sempat nak tahan airmata ni . memang sebak sangat . myra tahu , mesti korang menyampah kan dengan myra sebab selalu sangat nangis . tapi salah ke ? daa sememangnya myra macam tuu . alhamdulillah sekarang daa oke sikit . 

korang tahu pasal hape ? tadi myra on9 . daa bukak fb tengok kat notification ada pasal group yang myra join uhh .  macam macam yang kak mas post . myra still tak faham . kenapa akak cakap akan ada pengganti admin , akak cakap suhh create group baru laa , nak tukar nama group laa . kenapa akak , myra still tak faham . kenapa tiba tiba ja jadi macam nii .. ada ke dalam korang yang menjadi puncanya ? hmmm ....

kak mas tahu takk dari first day myra join group GF myra rasa seronok sangat . sebab kak mas baik jaa dengan semua . kak mas tegur mana yang salah macam ' spam link ' and apa apa jelaa . sampai satu tahap tuu  pun myra daa faham kenapa akak marah . ada yang taknak dengar cakap akak a.k.a admin . akak tau tak group lain tak ada sangat pun admin amik tahu pasal ahli ahlinya . tapi akak tak . akak still amik berat . percayalah akak .. akak memang admin terbaik yang kami kenali . if kak mas nak tahu myra daa anggap kak mas macam kakak sendiri . myra takde kakak . myra harap apa apa pun yang berlaku akak takkan gantikan admin yang baru . tak bermakna lagi if kak mas n abg afiq bukan lagi admin GF . ahli ahli lain pun perlukan akak jugak kan ?  harap akak sabar dengan kerenah semuanya . kalau ada yangg tak menghormati admin tuu , akak remove jelaa . myra sayanggg kak mas ..



p/s : senyumlah jika itu dapat menenangkan hati .

6 comments:

NiaLidia. said...

tkpe sayang, kita sama2 doakan agar GF terus maju eh. akk pun sayaaang GF :D hehe

Cheek Eyka said...

nak nangis sekali leh x??

T,T

cayanx mira n GF...

Pendamba Mawar said...

dia admin terbaik.. harap dia tabah ngan dugaan..

Miera Akmalina said...

@NiaLidia
Insya'Allah ,, amin~ myra cyg kak nia ,, GF .. <3

Miera Akmalina said...

@Cheek Eyka

bleh kak .. hehe .. syg smua ..

Miera Akmalina said...

@Pendamba Mawar

myra hope so..