Thursday, December 22, 2011

RESULT PMR ESOKK !!

jom klik SINI dulu oke !

bertemu lagi dengan entry pendek ! haha , poyo giler
kak myra jus nk wish gud luck adik adik form 3 yang nak amik result esok
adik adik tabah yea dengan apa yang adik adik perolehi
semua daa wat yang terbaik
doalah banyak banyak oke !

excited pulak macam akak yang nak amik kan?
haha , act, adik kak myra pun ada jugak form 3
tuu yang taa sabar nak tau


gud luck dear . semoga adik adik dapat result yang terbaik , yang tak dapat elok tu , jangan putus asa tau.
perjuangan adik adik belum berakhir .

3 comments:

aisyah ecah said...

kak miera,tenks 4 kata-semangat 2....gud luck untuk adik akk jgk.. :D

Miera Akmalina said...

welcome dik ,, hehe , nt akak smpaikan .. :)

cunndaa said...

good luck semua calon PMR ^^